Vuoden viimeinen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

On se kumma. Äitini luota lähtiessä vaimoni sairastui ankaraan flunssaan. Kului päivä ja olin itse vuoteen omana. Vietin vuoteessa parikymmentätuntia leffoja katsellen samalla kun vaimoni teki minulle ruokaa. Oli kuumettakin, mutta toivuin viikonlopun yli aika hyvin. Nyt on sitten paranemisvaihe lopuillaan, mitä nyt kurkku välillä oikutteleeKÖH. Rollen maahan kuuluu hyvää, jos flunssaa ei lasketa. Flunssaöinä oli aika hankala nukkua kun kurkkuun sattui niin helkutisti.

Mitä muuta kuuluu? Ei niin mitään. Kotona odotan vuoden vaihtumista. Huomenna kylään tulee Cratan, Q-tio ja elaie. Elokuvajournalismia olen harrastanut paljon. Tänään yritin laittaa twitterin tilan näkymään jonnekin päin blogia, mutta en siinä onnistunut, joten toistaiseksi luovutin. Ja eihän ulkoasu ole enää kevyt jos sen tunkee täyteen tavaraa. Tuo paksu footerkin on jo liikaa. Hyvää uutta vuotta jos en satu huomenna erikseen toivottamaan!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Marko

    Näkyhän tuo Twitterin pistäminen onnistuneen \o/
    Ja footeri on imo hyvä ja sopii tähän ilmeeseen, joten ei sitäkään kannata morkata ;)
    Vietähän hyvät uudet vuodet \o/

  2. rolle

    Joo sain twitterin kuitenkin yöllä laitettua :) ja kiitos samoin. Hyvää uutta vuotta!