Vuoden viimeinen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

On jälleen aika kirjoittaa vuoden viimeinen blogimerkintä samalla otsikolla kuin viime vuonna ja sitä edellisenä vuonna, eli tämä merkintä tulee sisältämään paljon mennyttä aikamuotoa. Koska kello on neljä aamuyöllä ja minua väsyttää, kirjoitan suppeahkosti ja teen melkein saman meemin kuin viimekin vuonna helpottaakseni ajatustyötä väsyneissä aivoissani. Toisaalta kysymyksiinkin on vaikeaa vastata sillä mitään ei tule mieleen kun vuotta miettii kokonaisuutena. Taidankin katsoa kuvista ja merkinnöistäni mitä vuosi piti sisällään. Vuonna 2007 kirjoitin 142 merkintää.

 • Tammikuussa 2007 kävin lukion viimeisiä (löysiä) jaksoja, laiskottelin, nukuin huonosti, olin rahaongelmissa, tapasin jenkkejä, kävin katsomassa Ensiferumin keikan Lutakossa.
 • Helmikuussa 2007 kävin yo-kuunteluissa, katsoin paljon elokuvia, sairastelin, pääsin lukulomalle, hain sivaripaikkaa.
 • Maaliskuussa 2007 tapasin kavereita, sain osan yo-kirjoituksista päätökseen.
 • Huhtikuussa 2007 oli äärimmäisen tylsää, mikään ei maistunut miltään, katsoin paljon leffoja (mm. Star Wars I-VI-maratonin), tv-sarjoja, nukuin pitkään, irkkasin paljon, toivoin uutta tietokonetta, sain käsiini ensimmäisen järjestelmäkamerani, valokuvasin paljon, masentelin, Asmalammen Siwa ryöstettiin.
 • Toukokuussa 2007 sain uuden tietokoneen, Suomi tuli toiseksi jääkiekossa mutta menestyi huonosti viisuissa, aloitin World of Warcraftin pelaamisen, pääsin ylioppilaaksi.
 • Kesäkuussa 2007 juhlin lakkiaisia, aloitin sivarin, tutustuin sivareihin, mökkeilin Himoksella, masentelin, nukuin huonosti.
 • Heinäkuussa 2007 sivari jatkui, Tatu oli kylässä, tein musiikkia, vietin viikon kesäloman, aloitin työpalveluksen.
 • Elokuussa 2007 väsytti, kävin Lutakko Liekeissä -festareilla, koodasin PHP:ta, pidin viikon loman työpalveluksesta, katsoin leffoja.
 • Syyskuussa 2007 Futuron aiheutti päänsärkyä, sairastelin, masentelin, väsytti, vaihdoin liittymän huonolla menestyksellä, tapasin Veeran.
 • Lokakuussa 2007 söin ja nukuin huonosti, masentelin, tapasin ystäviä, ostin iPod Touchin.
 • Marraskuussa 2007 tuhlasin paljon rahaa, täytin 19, kävin Helsingissä kaksi kertaa, tein teemapäivityksen rollewebiin.
 • Joulukuussa 2007 vaihdoin Futuronilta Scene Groupiin, muutin pois kotoa omaan kämppään Jyväskylän ydinkeskustaan, vietin joulun kotona perheen ja Veeran kanssa, siskoni meni naimisiin.

Ja tietysti kirjoitin, irkkasin ja istuin paljon koneella. Itsestäänselvyydet jääköön sanomatta. On se vuosi niin lyhyt aika… ai niin se meemi:

 1. Saavutitko mitään vuonna 2007?
  Hmm. Sivarista puolet suoritettu.
 2. Saitko mitään vuonna 2007? Keltään?
  Rahaa ja kokemusta sivarista, kämpän, tyttöystävän.
 3. Kävitkö ulkomailla vuonna 2007?
  Valitettavasti ei ollut rahaa. Halusin kyllä.
 4. Tuhlasitko paljon rahaa?
  Ennätyksellisesti. Enemmän kuin vuonna 2006.
 5. Paras muisto vuodelta 2007? Miksi?
  Varmaankin joulu. Ja Veera.
 6. Mitä lupaa vuosi 2008?
  Ei harmainta aavistusta. En tiedä mihin päädyn. Pitäisi jo miettiä minne haen ja mitä teen kun sivari loppuu kesällä. Saa nähdä.

Hyvää uutta vuotta itse kullekin!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Marko

  Hyvää tulevaa vuotta 2008!
  Vastasin tuohon meemiisi tosin ennen sitä on katsanta minun vuodesta näin vaihtarina :)

 2. Vuoden viimeinen | Rollemaa.org

  […] Huomaan että pöllin Insanityltä ja Dahlialta kaikki meemit, mutta ei se mitään. Tällä kertaa osui sopiva kohdalle Dahlian blogissa, tosin meemi muistuttaa vähän laajempaa versiota siitä jonka tein vuosina 2006 ja 2007. […]

 3. Vuosikymmenen viimeinen - Rollemaa

  […] 2005 kun perinteen aloitin. Vuoden 2005 lisäksi jaksoin kirjoittaa vuoden auki myös vuosina 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012, 2013, 2014, 2017 ja viime vuonna, […]