Viikon Spotify-löytöjä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 9 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Soulfallenin Kain linkkaamana (via Facebook) löysin Scorngrainin uuden albumin. Ensikuuntelemalta kuulostaa varsin hyvältä industrialhevimätöltä.

Joanna linkitti viime yönä Facebookiin myös hänelle uuden tuttavuuden, Helian. Bändi on ristinyt genrensä trancecoreksi, sillä jätkät yhdistelevät heviä ja teknojumputusta. Trancea se ei mielestäni ole kuitenkaan nähnytkään… autotunet olisi voinut jättää vähemmälle, mutta muuten melko maistuvaa settiä.

Dark Fortressin uuden albumin spottasin ihan itse. Hyvää melodista bläkkismättöä.

Tämän bloggauksen tarkoitus oli samalla testata tuota mainiota wp-spotify-lisäosaa, jota tulen käyttämään jatkossakin uusista löydöistä kertomiseen…

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Stsip

    Helia vetää paremmin Lady Gagaa kun Lady itse :D

  2. Vaihteeksi musiikista | MarkoKaartinen.net

    […] idea lähti Rollelta ja siitä että tuo samainen WP-Spotify lisäosa kiinnosti minuakin. Tosin halusin paljastaa taas […]