Vaihtelevat säät ja energia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Ärsyttää kirjoittaa kun aina jää jotain kertomatta mitä myöhemmin ei enää muista. Eilenkin jäi kirjoittaminen kesken ja monta värikästä asiaa jäi kertomatta. Sää on ollut erittäin, erittäin vaihtelevaa. Eilen aamulla paistoi aurinko ja päivällä satoi. Tänä aamuna paistoi aurinko, kymmenen aikaan alkoi tihuttamaan ja nyt taas tunti sitten satoi lähes kaatamalla. Sade on kasvien ravintoa, pitäähän niidenkin saada sapuskaa, jotta jaksavat kasvattaa lehtensä. Energiaaaa.

Tänään heräsin kerrankin väsyneenä. Menin suhikuun rutiinilla ja lähdin kouluun otettuani pari pulloa mukaan. Palautin pullot, joista sain kaksi euroa. Ostin haribon karkkilaatikon (400g). Ja eilen Aakkos FunMixin. Ah, olenpa minä parantumaton karkkinarkomaani. Ja limsanarkomaani. Ja herkkupossu. Mutta saa sitä olla. Välipaloista saa extra-energiaa ja sitähän bodyni tarvii kun on pituuskasvukin vauhdissa (aijaa?). Viimeksi kun mittasin pituuteni, olin 176 cm, mutta nyt olen jo varmaan vähän vielä hujopimpi kun äiti on mua leukaan. Gosh.

Ja mitäs koulussa? Espanjassa menee hyvin. Siis espanjan tunneilla, hehe. Pääsen muuten Costa Del Solille ensi talvena kahdeksi viikoksi! Ojojojo. Äidinkielessä on joku ihme novellihässäkkä; pitää lukea 15 novellia ja analysoida 8. Piece of cake. Matikassa olen ihan tippunut kärryiltä, mutta tilastotutkimuks kyllä edistyy, koska olen aika haka käyttämään exceliä. Uskonto helppoa, maantieto helppoa. Tykkään tulivuorista. Tänään oli tulivuorista maantiedossa. Se siitä koulusta. Elokuvafriikki iskee-> olen katsonut joka ilta 1 tai 2 leffaa viimeisen kuluneen kahden viikon aikana. Mieletöntä! Leffoista puheenollen, huomenna menen katsomaan J-P:n kanssa Star Wars ep. III 23:00 näytökseen!! Olen aivan innoissani! Menen leffan jälkeen J-P:lle yöksi kun en jaksa enää mennä kotiin kahden jälkeen. Ja saan PAPAN (tunturi) kesäksi kotiin mummolasta <3 pappatunturi forever! Elämäntäytteinen elämä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Muutoksia - katsaus menneisyyteen | Rollemaa.org

    […] on kiva katsoa mitä vuosia sitten tapahtui. Nykyistä säätilan vaihtelua syytetään jälleen – yllätys, yllätys – […]