Uusi suunta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Eilen masennukseni aikana rakas isäni kertoi minulle miten kannattaa menetellä opiskelun suhteen. Jokin aukeni päässäni ja tajusin että opiskelu vaikuttaa elämääni. Jos nyt lusmuilen ja vedän huonot paperit, en voi menestyäkään ja sitten myöhemmin harmittaa. Otan itseäni niskasta ja korvasta kiinni ja opiskelen niin hyvin kuin pystyn – vaikka väkisin. Minun pitää osata suuttua itselleni. Jotta pystyn siihen, minun pitää valitettavasti tehdä uhrauksia. Minun pitää osata jättää tietokoneella istuminen, elokuvien ja sarjojen seuraaminen ja jopa musiikin kuuntelu vähemmälle. No, musiikkia aion edelleen kuunnella, mutta tietokoneella en tule istumaan niin usein. Joten älkää ihmetelkö jos en vähään aikaan kirjoittele täällä. Masentelu ja sen syyt ovat haihattelua ja oman pääni harhakuvia. Minussa on älyä, sisua ja päättäväisyyttä, kuulin sen oman isäni suusta. Adios amigos, puedo estudiar hoy, y mañana, y mañana…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. taddels

    Amen brother… Amen…. You kick in the good mood

  2. Bitten

    Masentuneessa mielentilassa kirjoitetut merkinnät ovat masentavaa lueattavaa. Ilo ja onni olkoon tullakseen \o/