Uusi huominen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Toivotan sinulle hyvää huomenta, vaikka päivä vaihtuukin pian jo iltapäiväksi. Mielestäni huomenta toivotetaan silloin kun herätään, oli kyse aamusta tai illasta. Se tuo asioihin omanlaisen humoristisen säväyksensä.

Vuorokausirytmini on mennyt hieman sekaisin. Syynä ollut väliaikatyöttömyys (lue: loma). Lopetin Jyväskylän tietokoneliike Data Groupissa työharjoittelun muutama viikko sitten. Kyseisessä paikassa oli ihan kiva työskennellä vaikka jotkin asiat olivat retuperällä niin firman kuin minun koulutukseni suhteen. Toivottavasti saan sieltä jatkossa edes jonkinlaista työtä. Sain kyllä todella positiiviset palautteet että siitä minun ei ainakaan tarvitse murehtia.

Vaimo passittaa minut kauppaan, joten lähden ostamaan perheelleni ruokaa ja virvokkeita. Nobuo Uematsu teleporttaa mieleni ihanilla pianomelodioillaan uuteen päivään. Onpa kivaa kun rollemaahankin saa pitkästä aikaa olla tyytyväinen!

Eilen muuten tuli tasan vuosi täyteen siitä kun vaihdoin Futuronilta Scene Groupille. Tätä on syytä juhlistaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

5 kommenttia

 1. k00pa

  PÖÖ! Tämmönen random kommentti.

 2. rolle

  No niin! Heräähän se rollemaakin vihdoin eloon! :-)

 3. k00pa

  Juu viellä kun pistät foorumin niin menee lujaa ;)

 4. rolle

  Sitä en varmaan taida jaksaa enää :-D

 5. k00pa

  Möh, oli niin hauska paikka ;)