Uusi audioscrobbler-scriptisovellus

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Näet varmaan tämän viestin yläpuolella hulppean graafisen paketin biisistä, jota juuri nyt kuuntelen. Näpräämiseen meni useampi tunti… kommentteja?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

5 kommenttia

 1. Bitten

  Tekstit näkyy aika huonosti ja ”sulje”-linkki johtaa 404:ään. Muuten ihan komea ja näppärä.

 2. rolle

  Kas kummaa, minulla sulje-linkki toimii ja tekstit näkyvät hyvin (tosin tämä on hyvälaatuinen lcd-näyttö… voisihan niitä kirkastaa hieman).

 3. Bitten

  Aah, se sulje-linkki ei toiminut, kun olin estänyt javascriptit. Pidin niitä pois päältä, kun se latausruutu alkoi tympäisemään(lataa, vaikka sivu on jo suurinpiirtein lukukelpoinen!).

  Varsinkin nuo viimeksi kuunnellun kappaleen edeltävien kappaleiden laulujen nimet ja aika näkyvät vieläkin melko huonosti.

 4. rolle

  Juu, vähän epäilikin. Jep, joskus kyllä lataa vaikka sivu on latautunut jo luettavaksi, mutta lataajassakin on nyt sulje-linkki.

 5. Leo

  Ihan näppärältä vaikuttaa.