Unettomuuden positiivisia seurauksia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Olen yllättävän pirteä. Laskin että nukuin noin 2-3 tuntia. En saanut unta, joten luin Juoksuhaudantien loppuun. Häiritsevän lopun jälkeen rupesin keksimään päässäni jatkoa tarinalle, enkä saanut ajatuksiani kuriin. Aion ehkä kirjoittaa arvostelun, mutta saat tietää arvosanan siltä varalta jos en jaksakaan (erittäin todennäköistä). 4/5.

Rupesin hyräilemään sävelmää, joka ei ollut mistään kotoisin. Kirjoitin nuotit paperille ylös. Hirveä luovuudenpuuska aina keskellä yötä. Viimeksi kun katoin kelloa, se oli 02:32. Saatoin nukahtaa vähän myöhemmin.

Heräsin 05:45. Saunasta tultuani istahdin tähän miettimään.
Toisaalta, viikonloppu korvaa suurimman osan univajeesta.

Näin alkoi taas maanantai. Haen kahvia.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Vinski

    Minä taas olin tänään yllättävän väsynyt. Aamulla oli vaikeuksia nousta ja koulussa meinasin nukahtaa pulpetille. Menin eilen nukkumaan joskus 23.30, joten taidanpa tänään painua pehkuihin juuri nyt, että olisi huomenna vähän pirteämpi.

    Vihaan arkipäiviä. Erityisesti maanantaita.

  2. taddels

    Millo AJAT kortin?
    TUU JOSKUS OULUSSA KÄYMÄÄN!!!