Työpäivä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Töissä taas. Olen tauolla tietokoneluokassa. Limsa-automaatista oli Battery ja kokis loppu, joten kävin TiTun puolelta ostamassa Coca-Colan. Kola ei maistu töissä niin hyvin kuin Battery… Arkirutiiniin palaaminen ahdisti, mutta olin pirteä aamulla. Osasin herätä jopa tuntia aikaisemmin. Töihin päästessäni kopioavaimeni oli lakannut toimimasta. Sain kuitenkin sairastodistuksen kopioitua ja vein sen samantien työnantajani Tapsan lokeroon. Kävin myös vihdoinkin viemässä Piaton tilauksen perille. Laitosneuvoston kekkereihin tarvitsi taas voileipiä ja kahvia lisukkeilla.

Näiden pakollisten aamurutiinien jälkeen menin Tapion puheille. Edellinen hallinnon sivari – nykyinen työharjoittelija – Joni olikin jo puhumassa Tapsalle jostain. Kysyin siinä välissä muutoista, joista Joni selitti minulle lisää. Varastosta pitäisi tyhjentää roskiin tavaraa. Suurin osa papereista on ajalta ennen 2000-lukua. Heitän Makkosen vanhat luennot surutta roskiin vaan… tässä tämä päivä meneekin. Siivoamisen ohessa kuuntelen musiikkia ja irkkaan kommunikaattorilla. Yksi työpäivä muiden joukossa. Täytyy olla tarkkana ettei Alakuloisuus hiivi nurkan takaa. Hyvää maanantaita itse kullekin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Yksi Jätkä

    Jee en oo siis ainoo jonka sivarityöt on puuduttavia :D Tosin en oo koskaa kuullu ketään, jolla olis kivoja sivaritöitä…

  2. rolle

    No joo huhtikuun muutosta johtuen olen yksin auttamassa muutossa ja jouduin jättämään lähituen hommat väliaikaisesti, ja roudaus-/varaston tyhjennyshomma on … no, paskaa. Atk-hommat on kyllä kivoja.