Työkyvyttömien mieliä ei enää yritetä parantaa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 9 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Mielenterveysongelmaisista pyritään parantamaan enää ne, joista on vielä täysipainoiseen työhön, sanovat mielenterveyskuntoutujat ja heidän kanssaan toimivat. Muut saavat vain lääkkeitä ja apua akuuttiin kriisiin “ sitäkin tosin monesti viikkojen viiveellä.

Heidän kohdallaan terapia tarkoittaa muutaman viikon välein tapahtuvaa lyhyttä kuulumistenvaihtoa.Toimenpiteillä ei enää tähdätä parantamiseen tai kuntouttamiseen.

Tuoreessa tutkimuksessa yksikään mielenterveyden ongelmista kärsinyt pitkäaikaistyötön ei ollut saanut suositusten mukaista hoitoa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä