Tulevaisuus odottaa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Tämänpäiväinen valokuva on lähikuva neljävuotiaan Samuelin silmästä. Kuvasin silmän kesäleirillä 16. kesäkuuta 2005. Olin Pieksämäellä hoitamassa lapsia HMNKY:n järjestämällä avioliittoleirillä. Lapset innostuivat taiteellisista kuvista, joita näpsin heidän silmistään. Tuon ikäisen lapsen silmä on jotenkin vain niin kaunis läheltä kuvattuna. Vaikka silmä onkin perinteinen ja kliseinen kuvauskohde, pidän tästä kuvasta erittäin paljon. Kuvaa ei ole muokattu kuvankäsittelysoftalla.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. mustikkasoppa

    Söpö poika. Söpö silmä. ^____^