Tukka kasvaa ja elämä jatkuu

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Mittari näyttää yhdeksäätoista astetta celsiusta. Taitaa olla kesä jo melko lähellä. Tänään nukuin pitkälle päivään tyttöni kanssa, sillä yöllä vähän valvottiin. Saatiin vasta äskettäin tietää missä on tähän kiinteistöön kuuluva varasto ja tuossa äsken vein muutamia käytöstä poistuneita ja jaloissa pyörineitä tavaroita sinne vintille. Tulipahan hieman lisää tilaa.

Viikonloppuna sain puhelinsoiton koskien erästä vanhaa sivuprojektia. Olisi tarkoitus uudistaa sivut ja laittaa ne sisällönhallintamanagerin alle, jotta minun ei tarvitsisi niihin enää itse koskea – muutoin kuin sellaisissa tilanteissa kun sivuston omistajalla menee totaalisesti sormi suuhun. Tein kyseiset sivut joskus vuosia sitten, jolloin olin vielä kehitysvaiheessa, enkä ollut vielä tottunut CMS:n kanssa painimiseen. Minulle maksetaan työstä kohtuullinen tuntipalkka, joten päätin ottaa sen vastaan. Samalla sain kipinän ja ajatuksen aloittaa sivujen tekemisen ehkä uudestaan… kysyntää on ollut paljon.

Tytön kanssa menee kiitettävästi ja olen edelleen erittäin tyytyväinen roolistani koti-isänä. Tämän kuun lopussa on nimenantojuhlat, jonka jälkeen voin kertoa nimen teille lukijoillekin suoraan, ilman että tarvitsee puhua ”pikkuisesta” tai ”neidistä”. Kapteenin lokikirjan lopetin toukokuun ensimmäisen viikon jälkeen. Ei oikein jaksanut enää kirjoittaa yksityiskohtia ylös kun rupesi jo muistamaan tytön rutiinit. Merkitsin kuitenkin ylös ensimmäisen ihka oikean naurun, joka tapahtui 13.5.2009 klo 20.43. Kika-kika.

Tyttö hymyilee paljon ja nostaa jo kunnolla päätään. Ei kuitenkaan pääse vielä kääntymään mahaltaan edes kunnolla autetatessa. No, onhan hänellä ikääkin vasta yksi kuukausi ja 19 päivää. Kuvia tarjoillaan facebookissa ja IRC-galleriassa. Ei tarvitse olla edes etsivä, että löytää.

Mitäs tässä, koneella istuessa. Päivittäin olemme käyneet ulkona, onhan siellä niin hyvä ilma. Kesällä suunnitelmissa huvipuistoreissu ja Kajaanissa Veeran herttaisen mummin ja appiukkoni luona sukulointi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. tms_

    tosi kaunis tyttö <3 :)

  2. rolle

    Kiitos! Niin meidänkin mielestämme. Oikea prinsessa ♥