Tauon paikka

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Jälleen meni valvomiseksi. Jostain syystä en saa nykyään nukuttuakaan niin hyvin. Jälleen makoilen selälläni ja mietin asioita. Tuli tuossa mieleen että virallinen bloggaustauko olisi paikallaan ja päätin että miksi en virallistaisi sitä samantien. Kirjoittamistahti ja innostus on pudonnut niin alas, että tuskin tätä enää kukaan jaksaa lukeakaan.

Pidän siis virallista taukoa Rollemaasta, koska

 • Ei ole fiilistä
 • Ei ole aikaa
 • Ei ole kannustetta (=kadonneet lukijat)
 • Ei ole inspiraatiota luoda uutta.

Olen melko varma että edellämainitut asiat tulevat vielä takaisin. Siihen asti: hyvvää yötä ja huomenta. ps. Leffoja katson yhä lähes päivittäin ja arvosteluita on lupa lukea.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Rauno

  Ainakin minä käyn kurkkaamassa säännöllisesti sivuasi.

  H.k en ota tressiä lukijamääristäni, koska kirjoittelen lähinnä omaksi ilokseni tai surukseni siten että ikäänkuin joku kuuntelisi. Mulla kävijöitä ei ole ollut paljon yleensäkään, mutta huomasin kyllä pitkän tauon jälkeen, että vähentynyt oli se vähäkin. Jos haluaa lukijoita heille pitäisi tarjota tuoretta lukemista. Mutta mielialat vaihtelee ja aina ei jaksa kirjoittaa, eikä ole aikaakaan, Pärjäilehän.

 2. rolle

  Sama juttu mulla, mutta sitä aina jotenkin toivoo että joku lukisi :-D se tuo semmosta kivaa väriä ja pontta kirjoittamiseen sitten aina. Kuten seuraavasta merkinnästä huomaa, sittenkin päätin kirjoittaa joka tapauksessa.

 3. Miika

  Yksi lukija vuosien takaa ilmoittautuu. Jatkahan ihmeessä!