Tapahtunutta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

 • Suurimman osan viikosta yksin toimistolla – kaikki ovat lomilla
 • Leffojen katselussa tahti hidastunut väsymyksen takia
 • Tytär kaatoi Xboxiin vettä. Liekkö toimii enää…
 • Sain isältäni pyörän ja olen pyöräillyt päivittäin 14.4 kilometriä (kotoa töihin 7.2km). Kunto kasvaa ja tuntuu hyvältä. Löydät minut myös Endomondosta.
 • Julkaisin ICS-version MIUI-teemastani.
 • Viikonloppuna nukuttanut kovasti.
 • Vietetty perjantaita Google+ Hangoutissa (webcam-ryhmäkeskustelu) mukavassa seurassa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Petri

  Elektroniikkalaite saattaa toimia vielä vesivaurion jälkeenkin jos kuivatat sen huolellisesti ja vasta sen jälkeen kokeilet laittaa virran päälle.

 2. Rolle

  Tiedän, kokemusta on. Tässä tapauksessa en kuitenkaan nähnyt syytä ja ihmettelin vain miksei näyttöön tule kuvaa. Rämppäsin boksia jonkin aikaa, kunnes se meni täysin pimeäksi eikä reagoinut enää kosketukseen. Sen jälkeen vasta tajusin nostaa boksia ja huomasin kulmasta tiputtavan vettä… eli saattaa olla oikosulun vaurioittama jo. Kokeilen uudestaan parin viikon päästä.

 3. Petri

  Joo, voi olla käynyt köpelösti jos on sähköt ollut päällä kun vettä on ollut piireissä. Jos siellä on tosi paljon nestettä sisällä, kuivattaminen voi olla parasta tehdä kallistamalla laite johonkin suuntaan jossa tuntuu olevan vähiten herkkiä osia. Vaikka tuo konsoli taitaa kyllä oireiden perusteella olla kaput. :-/