Synkkyys varastaa pirteyden

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Avasin jääkaapin oven, otin mikropizzan ja laitoin sen mikroon täydelle teholle kahdeksi minuutiksi. Odottelin pizzan valmistumista, menin vessaan. Katsoin itseäni peilistä. Näytin todella väsyneeltä ja väsymys rupesi tuntumaan kun huomasin sen itsekin. Otin ruokaa huoneeseeni. Lattia vilisi muurahaisista, pitäisi taas myrkyttää. Edellisenä yönä nukuin kuin tukki aina neljään asti. Ei tullut paljon nukuttua sivarissa.

Sää on sateinen ja synkkä, mikä näkyy mielentilassanikin; ei jaksa mitään ja masentaa. Reppu on yhä levällään lattialla. Pöydällä pepsi, viinikumeja, tyhjä ketsuppipullo ja roskaa. Swallow the Sun ja Coldplay soi ilman ehtoja. Ystävät on kaukana. Kotona taas.

Sivarin päiväkirja: Viikko 2 ja 3 tulossa myöhemmin

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä