Sonera teki Streisandit

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 8 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Sonera-logoJos ostat alunperin tuhat vuotta sitten Soneran kytkypuhelimena ostetun puhelimen, SIM-lukitus säilyy Soneralla, vaikka mitään sopimusta vanhan asiakkaan ja Soneran välillä ei enää ole.

Stenu aloitti aiheen Soneran keskustelufoorumilla pettyessään puhelinpalveluun ja jutusta paisui käsittämättömän iso juttu sosiaalisen median välityksellä. Jopa Iltalehti innostui kirjoittamaan aiheesta. Herkullista luettavaa.

Eipä tämä mitään uutta ole, eikä kuvani Sonerasta muuttunut edes sen uuden intiimilelua tai riimukiveä muistuttavan ruman logon myötä. Älä ota liittymää Soneralta. Soneran-asiakkaille suosittelen leirin vaihtamista Saunalahteen. Kirjoitan aiheesta ehkä myöhemmin lisää.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Petri

    Sonera voi taipua muuttamaan tässä asiassa kantaansa jos riittävän moni asiakas tai potentiaalinen asiakas huomaa tämän epäkohdan. Firman tavoitteena on rahan tekeminen ja jos jokin asia on sen esteenä, este kannattaa ottaa pois. :-)

  2. Kokemuksia Sonerasta | Rollemaa.org

    […] jonkin verran kuullut aikaisemmin kauhutarinoita Sonerasta (ei pelkästään tämä) ja olen puoliksi boikotoinut koko firmaa. Elokuussa 2013 kaikki kuitenkin […]