Sitten tein tätä ja tuota

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Minulla oli keskimääräistä parempi viikonloppu. Ei ollut kovin tylsää, eikä stressiä mistään. Perjantaina kävin kaupassa äitin kanssa ja ostettiin 3 elokuvaa. En tiennyt että Siwastakin saa ihan laadukkaita elokuvia. Kävin perjantaina Ronilla ja satuimme katsomaan näistä kolmesta leffasta huonoimman. Lauantaina nukuin pitkään ja siivosin talon. Illalla kävin Veikon ja Markon kanssa piipahtamassa Juhanilla. Hävisin taas pessissä. Aika tavallista.

Sunnuntain olin kotona. Irkkasin, kuuntelin musiikkia, pelasin pokeria ja menin aikaisin nukkumaan.

Tänään heräsin viiden jälkeen, menin suihkuun ja saunaan, pakkasin kamat ja lähdin 6:40 pysäkille syömättä aamupalaa. Seitsemältä kävin Mehiläisen laboratoriossa ottamassa verikokeen acne vulgarikseen isotretinoiini-lääkitystä varten. Kauhisteltuani ja maksettuani 55,80€ laboratoriokäynnistä, kävin ostamassa S-Marketissa Mad Crocin. Tämän jälkeen juoksin väärään bussiin ja kävelin loppumatkan kouluun. Nyt olen kuvamataidon luokassa dataamassa tekemässä kuvamataidon töitä.

Kerrankin legendaarinen ”sitten tein tätä ja tuota” -merkintä. En vain jaksa tänään yksityiskohtia.
Liirumlaarum vapauttaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. taddels

    sun siskos haluais mut kovasti sinne… hmm… mutta joo tuutko highwayhin? http://www.thehighwaynordic.net käy tsiikaa… muistakkoo puhuttiin joskus kesällä, mulla on kahen viikon joulu loma ois kiva jos kävisit