Seksikkäät kirjanmerkit nyt suomeksi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Olen aina pyrkinyt kehittämään verkkoa parempaan suuntaan pienillä vapaa-ajan töillä. Tällä kertaa päätin kääntää WordPressin mahtavan jakamislisäosan SexyBookmarksin suomeksi, koska siitä ei ollut vieläkään tehty käännöstä. Jouduin tekemään myös ihan pieniä muutoksia php-tiedostoihin, koska uusimmassa versiossa joistakin lauseista ja sanoista puuttui pätkä joka mahdollisti käännöksen hakemisen kielitiedostosta.

Käännetty SexyBookmarks-lisäosa

Käännöksen tein ilmaisella käyttöjärjestelmäriippumattomalla poedit-ohjelmalla. Jos huomaat virheitä, kerro niistä ihmeessä minulle. Lisukkeena on myös PSD-tiedosto, jotta voit Photoshopilla tehdä omia tekstejä (vaatii Journal-fontin). Asennus: Siirrä tiedostot wp-content/plugins/sexybookmarks/ -kansioon ja korvaa kaikki (ei hätää, käännös on uusimpaan versioon). Valitsemasi verkostot ym. ovat mysql:ssä eivätkä liity tiedostoihin mitenkään, mitään tekemiäsi muutoksia ei siis pitäisi hävitä ellet ole muokannut itse php-tiedostoja.

Käännetty SexyBookmarks-lisäosa

Käänsin lähinnä siksi koska rupesi häiritsemään kun blogissani on kaikki muu suomeksi paitsi kyseinen lisäosa. Jakolinkit näkyvät myös RSS-syötteessä häiritsevästi englanniksi. Nyt on paljon kivempi. Lähetin käännöksen myös lisäosan ylläpitäjille, joten se todennäköisesti lisätään suoraan seuraavaan versioon. Toivottavasti tykkäät!

Lataa käännös tästä (192kb)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. Lamppu

    Hienoa, että joku jaksoi tehdä tällaisen pienenkin asian. Itseäni on häirinnyt monesti tuon englanninkieli, mutta ei ole tullut suomentamista edes harkittua. Joten suuri kiitos tästä (:

  2. Pietari

    Nyt on otettu käyttöön. Kiitos taas kerran, oot paras! :)

  3. rolle

    Olkaa hyvät :-) Pyrin kääntämään muitakin hyväksi toteamiani lisäosia ja web-ohjelmia. Tällä hetkellä tuo oli kuitenkin ainoa näkyvästi englanninkielinen.