Sekavuutta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Heräsin karmeasta unesta ja samalla muistin että tänään on Veeran kuulotutkimus. Ulkona satoi vettä, eikä houkuttanut lähteä talsimaan ja kastumaan, mutta pakkohan se oli. Kävelymatka oli pitkä ja märkä. Perillä kaikki sukista lähtien oli läpimärkää. Olimme hieman myöhässä koska lääkäri ohjasi meidät aluksi väärään paikkaan.

Sitten Veeran kuulotutkimukset alkoivat. Kultapieni oli vähän söpön peloissaan kun joutui siihen samaan suljettuun koppiin, jossa hän oli käynyt jo ihan pienenä ymmärtämättömänä tyttönä kuuntelemassa outoja ääniä. Mutta hyvinhän se meni. Pelailin odotellessa iPodillani ja välissä tulkkasin hoitsun puheet Veeralle. Lopulta Veera sai uutukaiset kojeet korviinsa. Hymyilin kun näin hymyn rakkaani kasvoilla. Kuulemma totuttelemista ”uuteen” kuuloon – olihan hän ollut yli puoli vuotta ilman molempien korvien tehokkaampia kuulokojeita.

Kotiin kävely oli vielä kamalampi. Kirosin matkalla kylmyyttä, märkää ja tuulta. Hytisin ja kiroilin samalla kun Veera meinasi kuolla nauruun vieressäni.

Päätin että tänään en lähde enää minnekään. Onneksi päästiin pian lämpimiin sisätiloihin. Kelpaa lötkötellä taas.

Puhelinliittymäni meni tänään kiinni. Olen täysin rahaton. Mietin jatkuvasti miten selviän kesän ja miten saan syödäkseni. Mietin montako laskua pitää jättää rästiin. Pahimpia pelkoja on joutua oikeuteen. Tai nettiyhteyden menetys, en selviäisi (hymy).

– – – Jäin irkkaamaan ja ajatus katkesi. Sekava merkintä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. juhani

    Mistä sun rahattomuus johtuu?