Piilotusbugi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

HideThis-lisäosa ei jostain syystä toiminutkaan. Tämä pitäisi näkyä kaikille. Tämä pitäisi näkyä vain sisään kirjautuneille.

Eli rekisteröidyitte turhaan. Ha ha ha ha ha. Pirullista naurua. Älkää silti huolehtiko, tunnuksillenne tulee varmasti käyttöä sitten kun FTP-yhteys alkaa taas toimimaan. Otan nimittäin yhden toisen lisäosan käyttöön…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

7 kommenttia

 1. Miika K

  Hehe, aika hyvä keino saada lisää rekisteröityjiä. Kettu se on tuo rolle.

 2. rolle

  No minkäs sille mahtaa. Haluan tietää ketkä tätä lukee.

 3. Chrono

  kirjauduin

 4. Bitten

  No ainakin kommentointi on helpottunut huomattavasti verrattuna moniin muihin blogeihin. Ihmiset on vaan niin pirun laiskoja, eikä yleensä jaksa rekata minnekkään blogiin. Sehän on ihan uusi juttu monille ja se tuntuu niin turhaltakin.

  Hyvän ratkaisun teit tämän rekkaamisen suhteen vaikkei siitä välttämättä mitään suuria hyötyjä tulisikaan.

 5. Chrono

  :D haha. ei se mitään.

 6. Jaatinen

  Meikäkin rekisteröityi ihan testatakseni. Muuten hyvä, mutta eipä tämä tunnu muistavan kirjautumista… En minä nyt sentään jaksa joka kerta kirjautua kun käyn lastun lukaisemassa.

  Muutenkaan en erityisemmin näe mitään järkeä blogiin rekisteröitymisessä.