Harmiton päivitys johti kaaokseen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Päivitin infosivun, jonka tuloksena koko WordPress 2.2 kurahti. Mikään sivu ei toimi, paitsi tämä etusivu. Otin kieliplugin-Gengon pois käytöstä, koska se on aiheuttanut muutenkin ongelmia näissä uusissa versioissa. Kokeilin myös

  • Ottaa Pluginin pois käytöstä yksi kerrallaan
  • Tyhjentää tietokannan ja lisätä tärkeimmät taulukot
  • Varmuuskopioida viestit ja kommentit ja tyhjentää tietokannan ja asentaa WordPressin uudestaan

mutta aina oli joku ongelma. En ymmärrä yhtään miten tämä tapahtui. En valvoa koko yötä tämän takia, joten jätän rollewebin tällaiseksi nyt kun lähden huomenna pois. Toivottavasti joku teistä kävijöistä osaa antaa vinkkiä. Ette voi kommentoida, mutta lähettäkää vaikka sähköpostia (rolle ~ rollemaa.fi). Nyt toivotan hyvää yötä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä