Hitauden syy selvisi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Vika on WP Movie Ratings -pluginissa, joka näyttää hidastavan blogisivua kun sen aktivoi. En tiedä miten ja miksi se vaikuttaa blogisivuun vaikka sivulla ei ole oikeastaan mitään pluginiin viittaavaa. Riittää vain että plugin on päällä. Harmillista, sillä tarvitsen plugia leffasivulla. Täytynee tutkia wp_movie_ratings.php-tiedostoa ja koettaa ratkaista ongelma.

Pahoittelen näistä sisällöttömistä päivitysbloggauksista. Ei mene enää kauaa kun pääsen oikeasti viimeistelemään Rollemaa LITEn, joka on muuten optimoitu erityisesti miniläppäreille. Tätäkin merkintää kirjoitan Asus EEE PC 901:lläni, joka on muuten mainio vehje (lupaamani arvostelu tulee kyllä hamassa tulevaisuudessa).

Toivottavasti lukijanikin heräävät talviuniltaan. Moni jo varmaan luuli että lopetin bloggaamisen kokonaan, toisilla meni järki sivuston hitauteen. Yritän pitää hidastavaa pluginia pois päältä siihen asti kunnes keksin ratkaisun. Ulkoasua (ja ihan kaikkea muutakin) saa kommentoida. Nyt painun pehkuihin… ai niin, olen jo.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä