Sateista huomenta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänä aamuna heräsin sateeseen ja veljeni yskään tuntia aikaisemmin. Päätin sitten nousta kun niskaankin sattui, olin nukkunut varmaankin väärässä asennossa ja kolmella tyynyllä luulisikin joskus tulevan ongelmia. Olen aika hassu tänään. Heräsin kuuntelemaan Schnappi, Das Kleine Krokodil albumia. Samaa biisiä kymmenenä eri mixinä olen kuunnellut koko aamun. Ihan rentoa heräämismusiikkia, suosittelen! En kyllä osaa saksaa yhtään, mutta tiedänpä ainakin että ne laulaa jostain krokotiilista. Saksalainen vastine Ellalle & Aleksille, ehkä parempikin!

Eilen lähdin aamulla puolenpäivän jälkeen Hankasalmen mummolaan viettämään äitienpäivää. Olin unohtanut koko äitienpäivän. Söimme kakkua, keksejä ja joimme limsaa ja menimme velipojan kanssa ajamaan mopedilla, 90′ vuosimallin Pappa Tunturilla. Aaro-vaarilla on 70′ vuosimallin Pappa Tunturi, joka on Petäjävedellä. Silläkin tulee ajettua kesäisin. Hauskaa oli. Saadaan se toivottavasti tänne kaupunkiin niin voin ehostaa sitä velipojan kanssa ja sit mennä vaikka kouluun sillä. Ehanaa. Nyt muokkailen kuvia, juon cappucinoa ja kuuntelen aamumusiikkia, Maroon Five… erittäin hyvää huomenta kaikille!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä