Sarkasmi on avain

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Rollea ei väsytä.

Väsymys on kehon tila, jossa energia ja elinvoimat ovat vähentyneet.

Henkinen väsymys tulee myös fyysisesti kevyestä työstä, joka jatkuu ilman taukoa liian pitkään. Henkistä väsymystä aiheuttaa myös työ, joka ei ole tarkoituksenmukaista tai jolla ei ole päämäärää tai merkitystä.

Henkistä väsymystä voi tulla myös toimettomuudesta. Ihmisen itsensä arvostus vähenee ja hän masentuu kun ei tee mitään. Tällainen väsyminen lisää myös unen tarvetta. Ihminen nukkuu normaalia enemmän. Tätä kutsutaan masentuneisuudeksi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Petri

  Litteä laajakuvanäyttökö se siinä vasemmalla…?

 2. a

  ”Henkistä väsymystä aiheuttaa myös työ, joka ei ole tarkoituksenmukaista tai jolla ei ole päämäärää tai merkitystä.”
  Täällä Lapinjärvellä on nähty tuota paljon.
  (haravoi lehdet—>aamulla nurmikko on taas ihan saman näköinen.Siirrä halkoja 10m paikasta toiseen. Kitke sipulimaata. jne……. onneksi siirryin nyt sisätöihin.=tunti päivässä ruokalan pöytien putsausta :D )
  #vielä 286 päivää jäljellä

 3. rolle

  A: Joo siihen vähän viittasin – Lapinjärvellä olemiseen siis. Aika harvinaisen perseestähän se on sinne jäädä, ainakin omalla kohdalani olisi ollut. Ihan hyvä juttu että sain näin hyvän sivaripaikan :-) mutta kyllähän sitä väsyttää missä töissä tahansa…