Kysymys

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Arvoisa abiturientti, paljonko kannattaa lukea päivässä, jotta informaatio menisi kaaliin? Miten pänttääminen tulisi ajoittaa?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

5 kommenttia

 1. Miika

  Itelläni kello herättää (ensimmäisen kerran) klo 6:00 ja pikimiten yritän selvitä lukemaan. Aamulla on helppo keskittyä. Lukemisen lopettelen siinä 18:00, joskin välissä on todella monta todella pitkää taukoa.

  On tää elämä rankkaa. Minkäslainen lukustrategia Rollella on?

 2. tms_

  paljonkos oot lueskellu

 3. Tanskis

  Mitkä aineet kirjoitat?

 4. rolle

  Minulla ei ole mitään strategiaa, enkä ole edes aloittanut lukemista (uuups). Halusin vain tietää miten ahkerasti muut pänttäävät… en jaksa herätä aamuisin.

  Tankis: Maantieto, Ruotsi, Äidinkieli, Englanti (uusinta)

 5. Juippis

  Äidinkieli, psykologia ja englanti olisi edessä… kaipa tässä voisi tuon lukemisen aloittaa huomenna kun herää.