Rollen kesäkuulumisia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Kirjoitin viimeksi perinteisiä kuulumisia joskus vapun jälkeen. Syynä on monikin asia, yksi varmasti elämänlaadun parantuminen, uskomatonta kyllä. Enää ei edes huvita olla kotona tietokoneen ääressä niin paljon kuin aikoinaan. Arkisin vapaa-ajalla olen nykyään melkoinen hedonisti, yritän lepuuttaa aivojani mahdollisimman hyvin. Ehkä siitä syystä ei huvita eikä jaksa tehdä mitään mikä vaatii tarkempaa ajattelua, mutta niinhän sen kuuluu ollakin.

Vapaa-ajalla olenkin lähinnä keskittynyt ajanviettoon perheen ja ystävien kanssa, räplännyt Android-puhelintani, katsonut sarjoja. Elokuvien katsominenkin on jäänyt jostain syystä vähemmälle. Johtuneeko noista sarjoista. Merlin jäi vuosia sitten kesken, joten aloitin sen uudestaan Game of Thronesin uusia jaksoja odotellessa.

Rolle Alban rannassa

Alban rannassa mölkkyilemässä 5. kesäkuuta. Perinteinen näky: minä älypuhelin kädessä.

On uskomatonta, että nyt työpaikan suhteen haaveet ovat käyneet todeksi. Kaksi rakkainta harrastustani (tietokoneet ja metallimusiikki) ovat nykyään myös työtäni, mikä on ihan mahtavaa. Työkaverit ovat huippuja (esimiehistä ja pomoista lähtien priimaa), työympäristö ja ilmapiiri parasta mahdollista. Kokopäivätyö web designerinä on ollut antoisaa, ja sain käydä Helsingissä kirjoittamassa virallisen työsopimuksen kesäkuun ensimmäinen päivä. Ensimmäisiä kertoja elämässäni tuntuu, että asiat ovat mallillaan myös taloudellisesti.

Toimisto

Toimistoa. Lisää kuvia kuvan linkin takana.

Suurempia huolia ei siis ole, pitkästä aikaa. Koti- ja työasiat kunnossa, elämä hymyilee. Tuntuu että viikot menevät liian nopeasti, mutta eipähän ole ainakaan tylsää. Olen ehtinyt tuulettua itsekin, nähnyt yllättävän paljon kavereitakin, mm. Samia, toista Samia, Katia, Heikkiä, toista Heikkiä, Joonasta ja Ansua. Ansun ja Heikin visiitti meillä olivat etenkin tosi kivoja, kiitos!

Pulinan minimiitti

Joonas, Sami ja Heikki.

Helsingin työmatkat ovat muutenkin olleet mukavia, kun on samalla ehtinyt tavata kavereita (joista suurimpaan osaan tutustunut pulinan kautta). Pulinan paidatkin tulivat, mutta siitä teen varmaan erillisen ”muotibloggauksen” pilke silmäkulmassa.

Nyt pitääkin sitten alkaa suunnittelemaan Nummirockin reissua. Tuskakin on tänä vuonna heinäkuun lopulla, aikaisempina vuosina sen kun on joutunut jättämään väliin ihan jo päivämäärän vuoksi – 2. heinäkuuta vietämme nimittäin Veeran kanssa hääpäivää ja jotenkin festaripäivä tuntuu hieman epäkorrektilta. Kyllä sen täytyy olla herkkää ja romanttista. Festarit sitten erikseen. Tänä vuonna homma on juuri niin, sillä menen Veeran kanssa ensimmäistä kertaa kahdestaan festaroimaan. Lotta on mummolassa maaseudun rauhassa eläimien ja 6-vuotiaan Tiia-tätin seurana, eikä ehdi todennäköisesti edes ikävöimään meitä siinä vilskeessä. Aiemminkin ollut ja loistavasti mennyt.

Isi ja Lotta pihalla

Laitoin kamerankin tulille ja koitan aktivoitua taas kuvien näpsimisessä. Jos ei muuten niin ainakin Android-puhelimellani. Reaaliaikaisia kännykkänäpsyjä voit seurata Picplz-profiilissani.

Kesän alettua bloggaustahtini on selvästi hidastunut, mutta syystäkin. Blogini luonnoslistassa on taas 32 bloggausta, joten juttujen puutteesta ei ole kyse, vaan enemmänkin ajan ja fiiliksen puutteesta. Bloggaaminen on kuitenkin aina ollut minulle asia, josta en stressaa, mutta täytyy myöntää että välillä on tullut samanlaisia fiiliksiä kuin Ansulla pari päivää sitten. Että ihan kuin jotain oleellista puuttuisi elämästä…

Tulossa on kuitenkin juttua jos jonkinmoista. Twitteristä tekemisiäni ja nettikäyttäytymistäni voi seurata tällä hetkellä varmaan reaaliaikaisimmin, kun harvemmin enää jaksan poimintoja sieltä tänne blogin puolelle tuoda. Suosittelen Twitteriä ja sosiaalista mediaa muutenkin lämpimästi niille, jotka sitä eivät vielä käytä. Uusimmat villitykset taitavat olla ifttt ja Bublaa, joista myös kirjoitan erikseen juttua myöhemmin…

Maistuisi ne helteetkin, sillä kylmyys ei kuulu kesään. Piristävä sade on OK, mutta ei monta päivää jatkuva sade ja kylmä ilma. Juhannusta odotellessa…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä