Rolle maailmanmatkaajana

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Lähden huomenna aikaisin aamulla Hollantiin työmatkalle. Mennään tapaamaan Hollannin työkavereita, asiakkaita ja esittelemään uutta järjestelmäversiota, mutta kaipa sitä ehtii lomailla ja viihtyäkin. Joululahjaostoksia voisi jopa tehdä. Jos kysyt reissusta ”business or pleasure?”, vastaan: ”both”. En ole koskaan ennen käynyt Hollannissa. No, olenhan ollut vasta vuoden töissä. Jatkossa reissuja tulee olemaan ilmeisesti pari vuodessa. Mukavaa.

Viime viikolla olin torstaista lauantaihin Helsingissä töissä ja pikkujouluissa. Kun ennen pelkkä aika oli kortilla, nyt tuntuu ettei ehdi olla kotonakaan. Onneksi pääsee jouluksi rauhoittumaan, eikä seuraavia reissuja ole hetkeen tiedossa. Paitsi tammikuun lopulla, jolloin ajattelin viihtyä vuorokauden Spinefeastilla.

Asiaa on paljon, vai pitäisikö sanoa helvetisti, mutta jaksamista ja aikaa on vähemmän. Rollemaan luonnoksissa kykkää nelisenkymmentä keskeneräistä, viimeistelemätöntä, julkaisematonta pitkää ja lyhyttä kirjoitusta, joista osan joudun heittämään roskakoriin aiheiden jo vanhennuttua. Missä vanhan kunnot spontaanit aivopierut, ajatuksen virrat? Onhan niitä joskus, mutta ei niin usein kuin ennen. Tässä mielessä joskus toivon, etten olisi saanut töitä. Heh, no joo…

Sunset over Amsterdam (Frontpage)
Creative Commons License Amsterdam, here I come! (photo credit: Werner Kunz)

Olen juuri nyt ylitöistä nuutunut, väsynyt ja ajattelin vain nopeasti tulla kirjoittamaan jotain, jotta ette ihmettelisi Rollemaan harvinaisen pitkäkestoista kuoloa. Reissulta nimittäin en välttämättä bloggaa, siellä kun ei taida olla niin hyvin Internetiäkään tarjolla. Jos olet Foursquare-kaverini, voit kuitenkin tsekata missä liikun. Ja tietenkin Twitteristä saat kaikista ajantasaisimmat tiedot hommailuistani. Pärjäilkäähän!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti