Rauhoittumista ja elokuvia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Netti on taas päällä. Kyse oli unohtuneesta laskusta. Kaikki muut laskut tuli hoidettua, paitsi tuo kyseinen (tärkein) lasku. Ensimmäinen kerta netin kanssa kun pääsee unohtumaan… pahimmasta ahdistuksesta olen päässyt jo eroon, kiitos vaimon, äidin, Lotan ja halauksien ♥. Netin ollessa kiinni pääsin leffojen katselun makuun ja päätin alkaa katsomaan missaamiani elokuvia nyt muutenkin.

Lotan setä eli veljeni Niko kävi äsken kylässä ja ehdotti paria erittäin näkemisen arvoista tulevaa elokuvaa. Repesin jo Year Onen trailerille. Jack Blackin elokuvat on nähtävä aina ensimmäisenä. Toinen tuleva must-see on Sacha Baron Cohenin (Ali G, Borat) Brí¼no. Muistattehan lukea katsomieni elokuvien arvostelut täältä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä