Radio Rockin Heikelä Korporaatio piristää aamua kuin aamua

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Harvemmin radiota kuuntelen. Tai itse asiassa täytyy myöntää että sen jälkeen kun radiolla aloitin vielä nassikkana C-kasetille nauhoittelemaan biisejä joskus 1996 tai jotain niin en ole radiota kuunnellut. Radio Mafian ja Moon TV:n kulta-aikana radionkuuntelu oli täyttä kultaa, kun mp3-formaattikaan ei ollut vielä yleistynyt.

Radio Rock

Yksi kaunis aamu kuitenkin huomasin Android-luurissani vallan mainion radiowidgetin, jonka kautta olen joka aamu laittanut Radio Rockin päälle. Muuta en jaksa kuunnella ihan jo musiikin vuoksi.

Radio ei tietenkään scrobblaa, mikä on tietenkin harmillista, mutta kuuntelen sen verran paljon musiikkia että sallittakoon tämä pieni epäkohta kerran aamussa. Heikelä Korporaatio on joka aamu sellaista hupia, joka saa huononkin päivän valoisammaksi. Huumori on karua, musiikki ”paskaa”, mutta homma uppoaa ainakin allekirjoittaneelle helevetin hyvin. Suosittelen.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä