Ookko nää Oulusta?

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Viime viikko ja tämän viikon alku on mennyt leppoisasti. Koko palkka tuli tilille maanantaina ja olen saanut rahaa palamaan liiankin nopeasti. Sunnuntaina ei menty enää juhannuskonferenssiin, koska suurinosa kavereista lähtivät jo lauantaina pois. Sunnuntai-iltana mentiin kaupunkiin, Tatu osti energiajuomia, tavattiin pari Kuopioilaista tyttöä, jotka tunnistivat meidät mutta me ei tunnistettu heitä, tavattiin Suvi ja Henna satamassa ja hengattiin vähän aikaa, jonka jälkeen minä ja Tatu käytiin Hennalla (argh mikä lause). Hassua; olen tuntenut Hennan kolmannelta luokalta enkä ole käynyt kertaakaan hänen luonaan. Sunnuntaina ensimmäisen kerran. Tatun mielestä olen ujo. Ehkä näin on. Sunnuntai-maanantaiyönä katsottiin Green Street Hooligans. Ihan kelpo elokuva.

Maanantaina Tatun piti lähteä kotiin, mutta kyydin kanssa tuli viivettä. Käytiin Seppälässä, Seksimaassa Keskimaassa, Prismassa, josta ostettiin energiajuomia. En tiennyt että sieltä saa maanmainiota Jolt Colaa, enkä myöskään tiennyt että se on niin halpaa. Ostin myös laadukkaan Logitechin webcameran (näette minut messengerissä). Kävin myös Mustassa Pörssissä katsomassa iPodiin lisäosia. Löysin adapterin (laturin), mutta en toista usb-johtoa. Ja koska olin unohtanut henkkarit kotiin, jätin ostokset ostamatta. Tilaan adapterin sitten Applen Storesta. Ostosten jälkeen lähdettiin Juhanille ja pelattiin PES5:sta, minä pelasin ensimmäisiä kertoja. En voittanut yhtään peliä Tatua vastaan mutta pelasin yhden tasapelin (Juventus-Tanska). Tatu voitti yhden pelin mestari-Juhania vastaan. Tultiin illalla kotiin ja katsottiin Merijalkaväen Mies, joka ei säväyttänyt juonellaan.

Tänään heräsin myöhään ja minua väsyttää vieläkin. Tyynyni ovat huonoja, voisin ostaa Hemtexistä semmoisen anatomisen tyynyn, jotta nukkuisin paremmin. Tänään aloitettiin tekemään alakerran remonttia. Hain valkoisia tiilejä takapihan metsikön tiilikasasta ensin kottikärryillä. Onnistuin rikkomaan kottikärryn pyörän laittaessani liikaa painolastia. Loput tiileistä jouduin kantamaan käsin, mikä oli hieman raskaampaa.Tiilien kannon jälkeen isukki rupesi suunnittelemaan vessan seinän muurausta, mutta vielä ei saatu kunnollista suunnitelmaa aikaiseksi. Vessan seinää piti alunperin laajentaa, jotta saataisiin tilaa suihkukopille.

Sitten lähdettiin kaupungille. Ostin kolmet rantashortsit Dressmannista (ota kolme, maksa kaksi -tarjous), anttilasta kaksi ranskalaista elokuvaa (le fabuleux destin d’Amelie ja tais-toi eli ”Amelie” ja ”Turpa Kiinni”), kaupasta limsan ja Kalpikselta karkkia. Nyt me ollaan Veikolla/Juhanilla. Juhani katsoo jalkapalloa, eikä sitä saa häiritä. Veikko lähti eilen Nilsiaan Joonatanin ja Juuson luokse. Ollaan Veikon kannettavalla ja katsotaan varmaan kohta toinen noista elokuvista. Yritettiin soittaa Sonjalle, mutta joku homo on varmaan varastanut hänen puhelimensa, koska jo kahdesti on vastannut joku tyyppi joka ensimmäisellä kerralla kertoi olevansa suihkussa jonkun miehen kanssa ja toisella kerralla pyysi Tatua kahville ja siitintä pyllyyn. Hyvää illanjatkoa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä