nhl2004.exe

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Eilen minulla oli koulua. Kahdeksasta kymmeneen espanjaa (viimeinen päivä sijaisen kanssa) ja kahdesta neljään ruotsia. Välissä oli muutama tunti hyppyä, joten menin kotiin. Ruotsin kaksoistunnin jälkeen menin tavalliseen tapaani Juhanille maanantai-iltaa viettämään. Pelattiin tiukka nhl-matsi. Pelasin Suomella ja Juhani Kanadalla. Peli meni jatkoajalle pisteillä 3-3. Jatkoajasta ei tullut mitään ja peli siirtyi rankkukisoihin. Rankkukisoissa sain muistaakseni kolme maalia ja Juhani neljä.

22:34 <@rolle> EIGH!
22:34 <@rolle> HÄVISIN JUHANILLE SUOMELLA KANADAA VASTAAN 2-3 RANKKUKISOISSA!!!111
22:34 <@Nicd`> Hahaa
22:34 <@rolle> oli niin tiukka matsi!
22:34 <@Nicd`> :D
22:34 <@rolle> kädet tärisee vieläkin
[…]
22:38 <+deussu> wtf ?
22:39 <+deussu> luin et:
22:39 <+deussu> ¨HÄVISIN JUHANILLE SUOMELLA KANADAA VASTAAN 2-3 RUNKKUKISOISSA!!!111¨
22:39 <+deussu> ¨kädet tärisee vielläkin¨
22:45 <@rolle> :D:D:D:D:D:D
22:45 <@rolle> totalreps :DD:D:

Oli hauska ilta. Eilen tein varmaan myöhästelemisen ennätyksen. Aamulla myöhästyin bussista. Juoksin toiseen bussiin ja melkein myöhästyin siitäkin. Ehdin juuri ja juuri tunnille (myöhästyin ehkä 2 minuuttia). Kotiin lähtiessäni myöhästyin melkein bussista, koska en katsonut kelloa. Juhanilta lähtiessä myöhästyin jälleen bussista ja jouduin odottelemaan 20 minuuttia. Sain Juhanilta pullon pepsiä. Olin kahdeltatoista kotona. Valvoin johonkin kolmeen tai puoli neljään juoden pepsiä. Katsoin ”Into The Blue” nimisen elokuvan. Ihan huono. Tänään heräsin kolmen jälkeen, ulkona oli jo pimeätä. Nyt kuuntelen joululauluja ja pelaan UO. Ja joulukalenteri päivittyy nykyään automaattisesti, kun päivä vaihtuu. Kiitos Kasperin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä