Kolmen päivän kuulumiset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Eilen oli matematiikan koe. Meni huonoiten. En tehnyt eilen kunnolla läksyjä. Olin Veikolla. Käytiin kaupassa. Ostettiin Coca Colaa, energiajuomat, hedelmiä, ruokaa ja käytiin pizzalla. Veikko tarjosi puolet pizzasta. Kiitos Veikko.

Tänään heräsin puoli kuudelta, join kahvit ja lähdin 6:40 hammaslääkärin oikomishoitoon. Olin jo puoli kahdeksalta Palokassa, eli jouduin vähän odottelemaan. Paikka oli remontoitu. Hampaani tarkistettiin ja sanottiin että purenta on mennyt parempaan suuntaan ja sen pituinen se.

Enää emme ota yhteyttä. Tässä on kaksi vuotta sitten hampaistanne otettu kipsimalli. Saatte sen muistoksi. Hyvästi.

Ihme pate. 20-vuotiaana katsotaan uudestaan tehdäänkö leukaleikkaus vai ei. Myöhästyin ruotsin välikokeesta.

Huomenna on lyhyt päivä koulussa. Pääsen yhdeltä kotiin. Mutta huomisia ei murehdita. Huomisista selvitään.

Seuraavaksi on espanjaa. Ei tullut läksyä, koska meillä on paras (uusi) opettaja. Ostin taas limsan, hähä. Hyvää päivänjatkoa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä