Namcon Tekken 5

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Pelaan melko harvoin pelejä, vielä harvemmin konsolipelejä. Playstation kakkoseen tutustuin kunnolla vasta Veeran myötä. Aiemmin pelasin kyseisellä konsolilla naapurin luona, mutta muuten en ole ikinä omistanut mitään pelikonsolia – ei ihmekään kun ei ollut telkkariakaan. Lapsena meillä oli kovatkin mittelöt naapuritalossa Tekken Tag Tournamentin ja Tekken kolmosen merkeissä. Silloin nuo kaksi olivat uusimpia Tekken-sarjan pelejä. Eilen päätettiin Veeran kanssa palauttaa menneisyys ja ostaa Tekken 5. Ja olipa grafiikat kehittyneet sitten niistä ajoista…

Ehdittiin pelailla ensimmäiset pari tuntia eri hahmoilla toisiamme vastaan. Tilanne jäi 5-5, eli kihlattuni on hyvin tasainen vastus. Eniten tykkään capoieraa käyttävistä taistelijoista, tällä hetkellä Christie Monteirosta. Pelissä oli se rastapäinen mieskin, mutta en ole vielä unlockannut kyseistä hahmoa. Pitäisi pelata Story-mode läpi jotta voi sitten pelata kaikilla hahmoilla. Toinen lempparini on Yoshimitsu. Muistin jopa muutamia comboja sekä erityisliikkeitä. Enemmän kyllä ownailin Christiellä.

Taisteluliikkeet ovat hienon näköisiä ja vertahan pelissä ei tule. Osa brutaaleimmista liikkeistä näyttää aika ilkeältä, mutta peli on hauskaa ajanvietettä etenkin kaveria vastaan pelatessa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. mustikkasoppa

    Milloin otetaan uusiksi mittelöt?

  2. rolle

    Vaikkapa tänään :)