Näin taas Japanissa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Japanilaisesta tohvelisankarista on tullut miljonääri ”Paholaisvaimo”-nettipäiväkirjansa ansiosta, jossa hän kertoo kammottavan vaimonsa tempauksista. Blogista on nyt tehty kirja sekä televisiosarja ja jotkut naistenlehdet ovat alkaneet julkaista ”paholaismuijapalstoja”, joilla naiset leuhkivat, kuinka huonosti he kohtelevat miehiään.

Ensimmäistä kertaa kuulen jonkun menestyneen nettibloginsa ansiosta. Aika hauska idea, täytyy myöntää. Minulle kyseinen idea ei kuitenkaan sopisi, sillä varon aina kirjoittamasta mitään negatiivista kenestäkään ihmisestä. Ketään ei saa loukata julkisesti. Onkohan kyseisen henkilön vaimo tullut ajatelleeksi lukea miehensä blogia? Tai sitten miehen vaimo kuuluu yhteen näihin vaimoihin, jotka leuhkivat naistenlehdissä kuinka kohtelevat miehiään.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. taddels

    Milloin tuut tänne? tuu viikonloppuna? Pliide