Nahkahääpäivä 2.7.2011 – näin Rolle meni naimisiin

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Päivä on vaihtunut, mutta itse elän vielä lauantaita 2. heinäkuuta. Vietimme juuri kolmatta hääpäiväämme 2.7.2011, eli nahkahääpäivää. En hankkinut vaimolleni häälahjaksi mitään nahkaista. Meillä oli melkein tavallinen päivä, katsottiin Rango -niminen elokuva ja pidettiin herkutteluilta. Vähän harmitti kun ei saatu Lottaa hoitoon mihinkään tällä kertaa, mutta ehtiihän tässä vielä jossain käydä tuulettumassa joku toinen päivä.

Häämme olivat aikanaan vaatimattomat. Kävimme vain parin kaverin kanssa maistraatissa, jonka jälkeen juhlistimme häitä pienimuotoisesti kotonamme. Vihkiminen kuvattiin videolle ja kolmannen hääpäivämme kunniaksi julkaisen sen täällä Rollemaassa.

Muistan sen jännityksen joka kerta kun katson videota. Voi että osasin näyttää hölmöltä, enkä ymmärrä miksi piti olla niin muodollinen. Tuntui koko ajan että seisoin kilometrin päässä, vaikka välimatka oli ihan sopiva. Ei kuitenkaan sopiva pussaamiseen ja siksi näytinkin niin hölmöltä kumartuessani. Säädöstä huolimatta naimisiinmenomme oli parasta mahdollista.

Hääpäivää mietittiin jo ihan keväästä asti ja se oli tarkkaan suunniteltu. Hääpäivä oli ihana, juuri sellainen kuin haluttiinkin. Mentiin hienoissa puvuissa yhdeltä maistraattiin, jossa todistajat Elina ja Make jo odottivatkin, hekin ykköset yllä. Vihkiminen alkoi ja minua jännitti niin että polvet tutisivat. Vihkitilaisuus oli ihanan lyhyt ja stressitön, parisen minuuttia. Sanoin ja viitoin Tahdon ja suutelin morsianta. Make kuvasi vihkimisen videolle ja Elina otti kuvia järjestelmäkameralla.

Kolme vuotta tuntuu lyhyeltä, mutta niin pitkältä ajalta. On sellainen fiilis kuin olisi naimisissa vasta ensimmäistä vuotta. Rakastan sinua Veera.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. incd

  Onnea! Annoinkin PayPalilla jo lahjan! :D

 2. Yoa

  Hei oikeesti, mä aloin taas itkeen. Lakkaa kirjottamasta tämmöstä lässytystä, mun aivot sulaa! (tykkään silti)

  Ootte kyllä ihania, sie näytit Rolle hassulta, kun sulla oli lyhyemmät hiukset :)

 3. Rolle

  Hah Yoa, sinä se oot ihana.

 4. Tuloksellinen vuosi 2011 | Rollemaa.org

  […] 3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? Kaikki tietävät, että olen yhden naisen ukko. Nahkahääpäivää (= kolmatta vuotta naimisissa) vietettiin heinäkuussa 2011. […]