Myydään Guitar Hero III

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Guitar Hero III Legends of Rock on mahtava peli, mutta tein hieman tyhmästi kun ostin sen PC:lle. Pidän konsolipelaamisesta enemmän koska ei tarvitse hoitaa asennuksia eikä miettiä pyöriikö kyseinen peli vai ei. Toki Guitar Hero III pyörii tietokoneellani, mutta vuosi sitten en arvannut että luovun windowsin käytöstä kokonaan – vaikka linuxia käytin tuolloinkin. En jaksa jatkuvasti olla emuloimassa windowsia yhden ainoan pelin takia jota pelaan vähän aktiivisemmin, vaikka pelimiehiä en olekaan. Toisaalta, GHIII ei edes toimi winessä ja vaikka toimisi niin se ei tunnista kitaraohjainta. Virtuaaliwindowsin ajaminenkin on vähän tökeröä ottaeen huomioon juuri sen käyttötarkoitusta.

Kävi myös ilmi että guitar hero ei pyöri windowskoneellammekaan, koska koneessa on hitusen vanhempi näytönohjain (taisi olla joku GF6800), guitar hero kun vaatii vähintään GeForce 7600 tai vastaavan. Näin ollen myyn koko paskan ja ostan tilalle PlayStation2-version. Vaihto ps2-peliin käy myös vallan mainiosti. Osta siis tästä itsellesi tai lähimmäisellesi joululahja.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. chagge

    Onko tuo GH III pc versio vielä myynnissä? Kiinnostaisko vaihto GH III PS3 versioon?

  2. rolle

    Myyty jo, meni aika nopeasti. En omista Playstation kolmosta, joten vaihtokaan ei olisi onnistunut.