Maittavaa perjantaita

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Viime yönä meni aika myöhään, yllätys yllätys. Jotenkin vaan tykkään valvoa. Yöllä aika kuluu eri tavalla ja elo tuntuu erilaiselta – ovathan melkein kaikki nukkumassa. Päätin kuitenkin että menen kolmen aikaan nukkumaan, mutta kello olikin jo viisi.

Piti kerätä omat luut sängynpohjalta jo aamulla yhdeksältä, mikä on tälle unikeolle aivan liian ylivoimaista. Pääsinkin ylös vasta kymmeneltä. Aloitin päiväni lukuisilla puhelinsoitoilla, olihan tilipäivä ja piti hoitaa pari muutakin laskua ja asiaa. Sitten lähdettiin ulos. Asiointi sosiaalitoimistolla, postissa ja ruokakaupassa. Jääkaappi herkkuja täyteen ja kotiin.

Postista tuli Behemothin paita, jonka olin tilannut. Huppari oli kuitenkin liian pieni ja jouduin laittamaan tuotteen takaisin postiin vaihtoa varten… vähän harmittaa mutta eipä tuolle mitään voi. Nämä jutut ovat odotettavissa aina nettikauppaa tehdessä. Hupparien koot vaihtelevat niin rajusti.

Kotona vaimo teki itämaista ruokaa riisin kera, jota söin om nom nom nom. Vauvakin siinä pikku hiljaa heräili. Illalla olisi vuorossa sauna ja jääkaapissa on jäähuurteista juomaa. Ei ole parempaa tapaa viettää perjantaita kuin naatiskellen. Hyvää viikonlopun alkua jokaiselle tasapuolisesti!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. tms_

  Totta, yöllä musiikkikin kuulostaa paremmalta. Täytyy sanoo, että tää yliopisto-opiskelu sopii mainiosti tällaselle ihmiselle, kun ei oo yleensä pakko nousta aamulla mihinkään <3 Ens kuussa sitten taas kesätyöt ja seitsemän herätykset… Pitää koittaa laittaa itteään vähän ruotuun :S

 2. Osmo

  Oon huomannut toimivaksi sen, että tilaan omaa kokoani aina yhden isomman, bändipaidat nyt etenkin saa olla isoja :P

 3. PassengeR

  Hyvää viikonloppua vaan sullekkin rolle!

 4. rolle

  Kiitos PassengeR, sitä samaa! Kiitos Vinkistä myös Osmolle.