Maanantaiaamun ihanuutta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

5:00 Static-X:n Shadow Zone herätti minut. Hetkinen, minähän asetin Kernkraftin Zombie Nationin herätykseen enkä mitään industrialista Static-X:ää. Olin kai illallakin väsynyt kun nytkin väsyttää näin paljon. Vaihdoin herätysäänen Zombie Nationiin, laitoin herätystä 20 minuuttia eteenpäin ja jatkoin unia. 05:20 Zombie Nation vuorostaan herätti minut. Ahhhhg… saisinpa vain nukkua koko päivän. 05:50 istun tietokoneella hiukset sekaisin ja cappucino on loppu. Tein jopa puolet läksyistä tämän päivän puolella. Mutta voi selma kun väsyttää. Pakko ostaa kahvia koulusta. Myin eilen vanhan Ericssoni alihintaan kahdella kympillä. Puolet on jo käytetty ja tänään menee luultavasti toinen kymppi.

Miten voin herätä viideltä tietokoneelle? Jos en heräisi, aamulla pännisi tavallista enemmän, sillä silloin en ehtisi blogata tai tehdä muita juttuja, vaan nukkuisin seitsemään ja kävisin pikasuihkussa, jättäisin aamupalan väliin ja juoksisin bussiin. Ja sitten koulupäivä olisi yhtä tuskaa. Tai no, niinhän se on nytkin mutta sainpas sentään datailla aamusella. Voi väsymyksen ihanuus. Eikä ole cappucinoa. Menen pelaamaan puzzlea.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Alex

  Huolestuttavaa ettet aamulla voi olla dataamatta :o

 2. Chrono

  Ei aamua tartte koneen käynistämisellä alottaa. Mä en ainakaan. Herätys —> Suihku —> Aamupala —-> Sit jo meinaakin myöhästyä ”töistä”.
  (TOP:ista = työssä oppiminen.)
  Ja kahvi on pahaa, myrkkyä suorastaan.
  (Mun mielipide.)

 3. rolle

  Alex: Tämä ei ole joka-aamuista. Viime aamu tietokoneella oli muistaakseni viime viikon tiistaina.

  Chrono: Herääminen -> suihku -> aamupala -> aamukahvi -> tietokone