Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Yksi kerrallaan

Maanantai. Aamulenkillä on pimeää kuin mörön takamuksessa. Laitan randomilla pyörimään äänikirjan nimeltä Vihdoinkin maanantai. Se ei helpota oloani.

Työn määrän paljous realisoituu viikkosuunnitelmaa tehdessä. Nyt taitaa ensimmäistä kertaa stressata ihan kunnolla tänä syksynä. Laitan kuulokkeet päähän ja alan tehdä tehtäviä yksi kerrallaan. Ärsyttää, kun Akiflowssa ei ole vieläkään alatehtävä-ominaisuutta. Se on silti parasta, mitä tällä hetkellä markkinoilta löytyy. Olen kokeillut kaikki läpi. On pakko sietää epätäydellisyyttä.

Ei auta ulista. Tämä on vain pintaraapaisu. Nyt on olo kuin kapteeni Haddockilla. ”Huh, mikä viikko!”. Tintti vastaa: ”Rolle, nyt on maanantai.”

Tässä kirjoituksessa on 110 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää