Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Levosta

Noin vuosi sitten tein näköjään välipäivät töitä:

Fiilis on ollut tänään matala. Se johtunee loman äkillisestä loppumisesta ja sen aiheuttamasta väsymyksestä.

Keskiviikkona, 28. joulukuuta 2022

Tuntuisi hullulta olla nyt töissä, kun on sellainen fiilis, että on vasta päässyt lomailun makuun. Työasiat eivät ole pyörineet mielessä. Korvamerkitsen tämän hetken: Lomia on hyvä pitää aina kun voi. Ja mieluummin vaikka joku reilumpi pätkä. Jos jotain oppia jää ensi vuodelle niin ainakin se, että vihdoin kannattaa ottaa lepääminen tosissaan. Ei ole mitään itua painaa uupumiseen saakka. Jatkossa ei saa jaksaminen olla enää kiikun kaakun.

Viime yönä unta kahdeksan ja puoli tuntia. Sitä edellinen samanmoinen. Sykevälivaihteluni on silti edelleen 30-40. Palautuminen ei vissiin tapahdu kovin helposti. Tai sitten tähän ei auta mikään viikko tai pari. Vuodelle 2024 on tehtävä ruuvauksia.

Tässä kirjoituksessa on 149 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää