Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Morgul

Tänään ei ole juurikaan sanottavaa. Ei anekdootteja, ei elämänfilosofioita, ei mitään tähdellistä logitettavaa. Kirjoitan silti.

Traumamuistot ovat jännä asia. Ne eivät katso aikaa. Vertaan traumoja usein Morgulin veitseen, jonka haavasta ei koskaan lopulta parane. Harmaahaltiakielen eli sindarin sana morgul tarkoittaa ”mustaa tietoa”. Nyt kun katson varmaankin noin kahtakymmenettä joulua peräkkäin Peter Jacksonin Lord of The Rings -trilogian laajennettua versiota, olen aika varma Tolkienin tarinoiden filosofisista ulottuvuuksista. Täydellistä.

Kinkku ja lanttulaatikko eivät töki vieläkään.

Mukavasti päässyt kaikesta tohinasta ja töistä offlineen. HRV on edelleen 30-40.

Ehkä aika auttaa. Ihan kaikeen.

Pitkähiuksinen partaukko, pyöreät ruskeat silmälasit, Star Wars -paita.

Tässä kirjoituksessa on 106 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää