Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Arki alkaa taas

Väsymys on sen verran kova, että katsotaan saanko tästä tekstiä aikaiseksi. Takana on 4-5 tunnin unet, koska olen joutunut arjen alkamisen vuoksi pakottamaan unirytmini jälleen epänormaaliin, eli aamulla aikaisin ylös. Herään kello seitsemän, enkä meinaa saada silmiä auki. Jogurtti on loppu, joten lähden töihin ilman aamiaista. Olen hyvissä ajoin ensimmäisenä toimistolla ja ehdin painaa noin tunnin töitä ennen muiden saapumista.

Hyvä työpäivä, saan aikaan kaiken sen mitä pitääkin. Huomenna sitten varsinaisen koodin kimppuun, tänään vielä käynnistelyä erinäisissä firman asioissa.

Fiilis on ollut tänään matala. Se johtunee loman äkillisestä loppumisesta ja sen aiheuttamasta väsymyksestä. Olen varmaan sanonut tämän ennenkin arjen koittaessa, mutta eiköhän tämä taas tästä.

Tässä kirjoituksessa on 132 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää