Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Levon kautta

Lauantain saldo:

  • Pitkät yöunet (unenlaatu edelleen ”Bad”, viimeksi ollut ”Good” lauantaina 5.8.2023)
  • 2 kpl päiväunia (yleensä en nuku yksiäkään, ilmeisesti levon tarpeessa)
  • 1 blokattu migreenikohtaus
  • 4 tuntia Overwatchia
  • 1 energiajuoma
  • 0 kuppia kahvia

Työasiat pyörivät mielessä, mutta lähinnä tulevaisuus ja sen kehittäminen. Listaan itselleni muutaman tehtävän ja kehittelen Excel-taulukoita. Twit… siis X:ssä vastaan yhteen tarjouspyyntötiedusteluun. Innostun jopa kirjoittamaan LinkedIniin.

Somenkäyttöni rajoittuu nykyään Redditiin, Mastodoniin ja Instagramiin. Vain viimeisessä näistä on vanhoja, uusia ja potentiaalisia asiakkaita. Hammasta purren pitäisi yrittää aktivoitua X:ssä, LinkedInissä ja Facebookissa. Kun ei vaan enää oikein kiinnostaisi kaupallinen ja myrkyttynyt puoli Internetistä. Omassa vapaassa somessa on niin ihanaa ja ahdistaa vähemmän, kun ei ole seurantakapitalismin armoilla tai tarvitse kärsiä mainoksista ja öyhöttäjistä. Säännöstely on tärkeää, kun ei voi bisneksien takia kokonaankaan lopettaa.

Mukava lauantai kaikin puolin. Mukava levätä.

Laitanpas tähän loppuun vielä pari kuvaa, jotka otin battlestationistani äsken.

Tässä kirjoituksessa on 167 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää