Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Päivä 753

Nukun pätkittäin. Ei ole uni kunnossa oikein vieläkään, mutta olo on kohtuullisen levännyt. Ainakaan ei säre päätä aamulla. Ahdistus on tiessään, ollut koko viikonlopun. Ehkä se johtuu tehdyistä, hyvistä päätöksistä ja siitä että olen tilanteen herra.

Perinteinen kahvittelutuokio Espresso Housessa vaimon kanssa, kauppareissu ja kotiin.

  • Suunnittele henkilöstön työvuorolista ja oma seuraavan viikon aikataulu
  • Sunsama-organisoinnin parantelut
  • Pojan puhelinongelmat
  • Veeran työnhakuun liittyvät asiat
  • Overwatch-peli-ilta

Iltapäivästä otan Monster-energiajuoman ja päätä alkaa heti jomottaa. Tällä kertaa päätän olla ottamatta Maxaltia, koska epäilen tämän johtuvan huonoista yöunista ja liiallisesta kofeiinista. Se on kenties virhe, koska puoli kymmenen aikaan päänsärky on tiivistynyt. Hämmentävää, että näitä päänsärkyjä tulee nykyään niin helposti… mutta jos alan miettimään liikaa, ahdistun. Nyt koitan antaa olla, menen muutenkin nukkumaan pian. Seuraavaksi kasvien kastelu, äänikirja ja pikkuhiljaa pötkölleen…

Tässä kirjoituksessa on 161 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää