Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kuntosali

Päivä hurahtaa nopeasti. Onnistun pitämään työpäivän kevyenä. Toimistolle tulee iltapäivällä television asentajat. Databox näyttää töllöttimessä hienolta. Illalla lähden Fitness 24/7 -salille ostamaan elämäni ensimmäisen kuntosalijäsenyyden. Pahin ruuhka-aika, mutta respa on auki vain tällaisiin aikoihin. Haluan nimittäin käyttää Smartum-liikuntaetuani ja se onnistuu vain vastaanotolta.

Fitbodin treeni on muka vasta-alkajille sopiva. Hyvä kun pystyn pitämään puhelinta kädessä treenin jälkeen. Juoksumatto on mahtava, juoksen 18min/3km lenkin heti kärkeen.

Illalla viimeinen jakso Band of Brothersia. Varmaan kahdeskymmenes kerta kun olen katsonut sarjan läpi. Sitten unten maille…

Tässä kirjoituksessa on 107 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää