Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Silent Sunday

Valvon liian myöhään ja nukun liian myöhään. Eli noin kolmesta kymmeneen. Jotenkin rytmi menee helposti ihan sekaisin. Vai onko se sekaisin, vai normaali rytmini? En vieläkään tiedä, mutta sen tiedän, että hieman myöhempään se minulla on kuin muilla ihmisillä. Jos keskivertotyypit menevät yhteentoista mennessä nukkumaan, minä en yleensä vielä saa unta tuohon aikaan. Toisaalta, viikonloppuisin tulee valvottua, kun ei ole velvollisuuksia. Tuttu tarina.

Viikonloppu on tuntunut normaalia pidemmältä, kun olen ottanut rennosti. Kahvia, oleilua, telkkaria, pelailua. Eilen Manulla oli paha mieli ja lähdimme ulos kävelylle. Kävimme katsomasas kirkkopuiston valaistetut porot, reen ja muut valokoristeet. Muutaman kuvankin näppäsin.

Tällaisia viikonloppuja lisää.

Tässä kirjoituksessa on 117 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää