Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kolmekymmentä

Jotenkin huonosti nukuttu yö. Saan unta vasta noin 4:30. Vaikka väsymys painaa, olen kahdentoista maissa tolpillani. Päätän pian lähteä juoksulenkille, jos juoksisi vähän pidemmän tällä kertaa.

Reilu kolme tuntia myöhemmin palaan kotiin. Jalat hädin tuskin kantaa. Juoksukilometrejä on kertynyt 30km. Kalorivajetta on yli 7000 kcal verran. Pienillä energiageeleillä ja selkaisella ei pitkälle pötki. Jääkaapin tilanne näyttää heikolta, siispä ruokatilaus sisään.

Mukavaa kun on kevät.

Yht’äkkiä on ilta. Siinä meni sunnuntai.

Tässä kirjoituksessa on 85 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää