Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Hieno tunne

On jotenkin hieno tunne, kun tajuaa mitä kaikkea on saavuttanut ihan itse. Kattohuoneisto keskustassa, yritys, oma somepalvelu, liikunnallinen elämä, terveys, perhe, talous tasapainossa, raitis elämäntapa

Olen päivittäin kiitollinen pienistä asioista, mutta isosti saa olla kiitollinen näistä ”elämänmuutoksista”.

Ottamani valokuva viime viikon aamulenkiltä.

Tänään on yksi paremmista päivistä. Näitä onneksi tuppaa olemaan nyt useampia, vaikka yöunet eivät olekaan ihan kohdillaan. Yöllä herään siihen, kun vaimo korisee. Tällä kertaa jään kuuntelemaan ja huomaan hengityskatkoksen. Päätän herättää. Pitäisiköhän tarkistuttaa uniapnea hänelläkin? Itselläni on lievä obstruktiivinen asentoriippuvainen uniapnea, joka ei onneksi ole häirinnyt, enkä tarvitse diagnoosin mukaan minkäänlaista laitetta.

Pääsen nopeasti terapiasta yli ja vauhtiin töissä. Päivä vierähtää todella nopeasti lähinnä liiketoimintaa kehittäessä. Innostus on läsnä. Vielä projektien osalta pakka voisi olla tiiviimmässäkin läjässä, mutta tämä hoidetaan kuntoon lähitulevaisuudessa. Erittäin hyvä boogie.

Ja tästä jatkuu aamukasilta. Se tarkoitaa sitä, että kello kun lähenee yhtätoista, on aika mennä lepäämään…

Tässä kirjoituksessa on 192 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää