Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Edistyksellinen lauantai

Avaan silmäni noin yhdeksän aikaan. On mukavaa herätä ”aikaisin” myös viikonloppuisin. Muistan ne ajat kun vielä käytin alkoholia, enkä liikkunut, ja saatoin hyvinkin nukkua aamun ohitse, välillä jopa iltapäivään saakka. Ei sitä jaksa krapulassa (huom. väsymyskin ja vetämättömyyskin on krapulaa) tai jos on koko viikon satunnaisella erikoisoluen tissuttelulla, sekavalla unirytmillä, liian kovalla työtahdilla ja liikunnan vähyydellä asettanut itsensä uupumustilaan viikonlopun kynnyksellä.

Voi pojat, kuinka ajat voivatkaan muuttua.

Ohjelmassa tänään: Ei mitään erityistä. Paitsi että on. Listaan heti heräämisen jälkeen asiat ylös uuteen tehtävänhallintasovellukseen. Niitä ovat mm.

  • Blogikirjoitus
  • 10 kilometrin juoksulenkki
  • Suomi-Itävalta -jääkiekko-ottelu
  • Elokuvailta

Olen viimeiset pari päivää ollut softasta niin innoissani, että alan kirjoittamaan heti aamupalan jälkeen. Tuloksen näet tässä.

Illalla vuorossa Sam Raimin ohjaama Doctor Strange in the Multiverse of Madness Finnkinon isossa salissa.

Tässä kirjoituksessa on 150 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää