Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Viikonlopun henki

Perjantaissa on usein tietynlaista taikaa. Se on kuin fiilis juuri loman alettua: Ei ole mitään kesken. Joskus elämässäni on ollut niitäkin tilanteita, että ei ole sallinut itselleen rentoutua kahta päivää peräkkäin. Nykyään kuitenkin nautin viikonlopuista. Ja olen jo jonkin aikaa osannut suhtautua aikaani järkevästi.

Seison McDonald’sin jonossa. Lapsille yllätyksenä mukaan pikaruokaa. Itse haen sushia. Pikaruokabudjettini paukkuu yli, vaikka olemme tilanneet vain noin kerran viikossa. Helposti kallis ja prosessoitu ruoka kertyy isoiksi summiksi. Mutta elämästä pitää osata nauttia.

Perjantai. On mukava päästä taas pötkölleen. Sauna tulille ja sarjat pyörimään. Parasta.

Tässä kirjoituksessa on 108 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää